Domov  .  Rešitve  .  Storitve  .  Novice  .  Analize  .  O podjetju  .  Jezik: . . .   .    
 

 

Podpora nogometnim klubom

V našem podjetju razumemo, da klubska stroka za odločanje potrebuje informacije ki so natančne in pravočasne. Mi vam zagotavljamo te informacije. In zaradi teh informacij bo vaš klub uspešnejši. Ker se v nogometu uspešnost meri v rezultatu nogometne tekme vam pri tem pomagamo karseda najbolje. Vašo ekipo pripravimo na nasprotnika z pripravljeno analizo tekme. Prav tako za vas opravimo analize preteklih tekem in jih na enostaven, preprost ter poučen način, z pomočjo programa za video-analizo, predstavimo vašim igralcem in klubski stroki. Ali ste že pripravljeni na naslednjo tekmo?

 

 

Nogometni trenerji

Priprava igralcev na tekmo je eden ključnih trenutkov v nogometni ekipi. Analiza nasprotnika oz. analiza lastne ekipe je zamuden in dolgotrajen postopek. Pri tem Vam na pomoč priskočimo mi z statistično in video-analizo tekme. Ugotovite kje so slabosti in prednosti vaših igralcev ali nasprotnika. Zagotovite si prednost pred nasprotnikom še pred začetkom tekme.

"Dovolili smo nasprotniku, da se je razigral."

"Tekmo smo izgubili na sredini igrišča."

"V drugem polčasu smo padli v igri."

Vas zanima kaj takšne izjave v resnici pomenijo?

 

 

Igralci

Vsak igralec si želi člm hitreje napredovati v svoji igri. Z pomočjo analize svoje igre bo hitreje lahko ugotovil kje so njegove slabosti in kje so njegove prednosti. Z programom za video-analizo si lahko v trenutku pogleda vse dotike, ki jih je imel z žogo na tekmi. Ugotovi lahko v katerih trenutkih tekme se je izkazal in kdaj je odigral slabo. Z ugotavljanjem vzrokov za posamezne dogodke na tekmi se lahko na prihajajpčih tekmah tem napakam izogne in jih samokritično ocenjuje. Vizualno učenje je najboljše učenje.

 

 

Mediji

Priprava statističnih podatkov za medije, da bodo vaši prispevki še boljši. Zgoščena analiza tekme omogoča novinarjem, da kritično ocenjujejo potek dogodkov na tekmi. Med množico podatkov, ki jih analiziramo lahko izberete za objavo le tiste, ki so vam najzanimivejši. Grafično podprte statistične analize, primerjave med igralci, ključni trenutki tekme, dolgoročno statistično spremljanje igralcev in ekip ... to so le nekatere izmed informacij, ki zanimajo vašo ciljno publiko.